Brnabić: Vlada je radila kao tim

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2020, 18:04

Brnabić: Vlada je radila kao tim

Premijerka Ana Brnabić danas se na sednici vlade zahvalila svim članovima vlade na svemu što su zajednički uradili u dosadašnjem mandatu.

"Hvala na energiji i poverenju svim ministrima. Iako mandat nije bio ni malo lak u svakom smislu, znam da je svako od vas u svom domenu i na svoj način, dao sve od sebe", rekla je Brnabićeva.

Uverena sam, rekla je predsednica vlade, da je u svakom segmentu privrednog, društvenog i ekonomskog života u Republici Srbiji, svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << građanin video neki rezultat svega onog što smo uradili od 2017. godine.

"Uspeli smo da radimo, pre svega, kao tim", rekla je Brnabić na sednici vlade, prenela je Kancelarija za saradnju sa medijima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.