Izvor: Blic, 20.Feb.2024, 13:20

Brnabić: U martu otvaramo centar za posetioce u Caričinom gradu (VIDEO)

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić navela je danas da će radovi na izgradnji Centra za posetioce u Caričinom gradu uskoro biti gotovi, kao i da se otvaranje ovog Centra očekuje u martu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RADOVI U CARIČINOM GRADU SE PRIVODE KRAJU! Brnabić najavila: Otvaramo Centar za posetioce i spremamo još IZNENAĐENJA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024

Uređenje Caričinog grada napreduje velikom brzinom...Premijerka Srbije Ana Brnabić objavila je snimke trenutnih radova na izgradnji Centra za posetioce u Caričinom gradu, koji su deo projekta "Srbija 2027 - Skok u budućnost"...Ona je otkrila i kada se može očekivati otvaranje...Polako privodimo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.