Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2024, 18:33

Brnabić: Skaj prepiska dokaz da je Vučić najveći neprijatelj kriminalu

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić ocenila je danas da je Skaj prepiska vođa Kavačkog klana do koje je došao Evropol još jedan neoborivi dokaz da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najveći neprijatelj i najveća smetnja organizovanom kriminalu, i u Srbiji i u regionu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Brnabić: Skaj prepiska dokaz da je Vučić najveći neprijatelj kriminalu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Apr.2024

BEOGRAD – Presednica Narodne skupštine Ana Brnabić ocenila je danas da je Skaj prepiska vođa Kavačkog klana do koje je došao Evropol još jedan neoborivi dokaz da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najveći neprijatelj i najveća smetnja organizovanom kriminalu, i u Srbiji i u regionu. „Ovo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.