Brijačem usmrtio cimera iz ćelije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2016, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brijačem usmrtio cimera iz ćelije

U ćeliji Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) u Beogradu osuđenik M. J. (27) ubio je tokom noći svog cimera R. Š. (34) koristeći bik brijač, saopštila je danas Uprava za izvršenje krivičnih sankcija.

Zatvorenik M. J, koji služi kaznu od 40 godina za teško ubistvo i R. Š. koji je izdržavao kaznu od skoro pet godina zbog više krađa, delili su ćeliju u protekla dva meseca.

Višestruki povratnik R. Š. nedavno je zbog neprilagođenog ponašanja prebačen u KPZ Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz KPZ Sremska Mitrovica, gde je primarno bio upućen.

Obavešteni su policija i nadležno tužilaštvo, a uviđaj je u toku, navodi se u saopštenju Uprave za izvršenje krivičnih snakcija Ministarstva pravde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.