Bramerc se sastao sa Vukčevićem

Izvor: Studio B, 07.Maj.2013, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bramerc se sastao sa Vukčevićem

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc sastao se danas u Beogradu sa srpskim tužiocem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem.

Sastanak je održan iza zatvorenih vrata u kancelariji tužioca u Specijalnom sudu, zvaničnici nisu davali izjave za medije, a Vukčević je Bramercu poklonio uskršnje jaje ljubičaste boje.

Kako je ranije najavljeno iz Haga, Bramerc će boraviti do 9. maja u radnoj poseti Beogradu, u okviru pripreme redovnog polugodišnjeg izveštaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za Savet bezbednosti UN.

Tužilac bi sutra trebalo da se sastane s predstavnicima Vlade Srbije.

U okviru pripreme izveštaja za Savet bezbednosti UN, u kojima se, između ostalog, daje ocena saradnje država bivše Jugoslavije sa njegovom kancelarijom, glavni tužilac je sredinom prošlog meseca boravio u Sarajevu.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Vukčević razgovarao sa Bramercom

Izvor: Akter, 07.Maj.2013

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc sastao se danas u Beogradu sa srpskim tužiocem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.