Braća muslimani našli način kako uništiti Izrael

Izvor: Vostok.rs, 22.Nov.2012, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Braća muslimani" našli način kako uništiti Izrael

22.11.2012. -

Iran, Egipat i libanska organizacija "Hezbolah" bi zajedničkim snagama mogli raditi na uništenju Izraela, smatra jedan od lidera vodeće egipatske stranke "Braća-muslimani".

Slične izjave su se čule i u Iranu, gde su operaciju "oblakov stub" u Pojasu Gaze nazvali "aktom divlje agresije protiv ugnjetenog palestinskog naroda", a izraelski režim "varvarskim i uzurpatorskim."

Juče je generalni sekretar libanskog pokreta "Hezbolah" šeik Hasan Nasralah >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << pozvao arapske zemlje da otvore svoje granice pošalju oružje stanovnicima enklava, da bi se mogli zaštititi od "izraelske invazije."

Izvor: Glas Rusije, © Kollaž: «Golos Rossii»    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.