Izvor: Blic, 11.Jan.2016, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogosavljević Bošković sa delegacijom Ruske Federacije

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković sastaće se danas sa zamenikom ministra poljoprivrede Sergejem Levinom i rukovodiocem Federalne službe za veterinarski i fitosanitarni nadzor Sergejem Aleksejevičem Dankvertom iz Ruske Federacije u Klubu poslanika, najavljeno je iz njenog kabineta.

Tema sastanka, pored ostalog, biće postignuti dogovori na IV zasedanju srpsko-ruske Radne grupe za saradnju u oblasti poljoprivrede, koja će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << istog dana održati u Palati Srbija.

Predstavnici dve zemlje na sastanku Radne grupe razgovaraće i o stanju i osnovnim pravcima rusko-srpske saradnje i trgovini poljoprivredno-prehrambenih proizvoda izmedju Srbije i Rusije kao i predlozima za unapredjenje saradnje u oblasti poljoprivrede.

Tokom bilateralnog sastanka govoriće se i o utiscima Ruske delegacije prilikom posete srpskim kompanijama iz oblasti mesne i mlečne industrije koji svoje proizvode izvoze u Rusiju, a koje će u ponedeljak obići predstavnici Federalne službe za veterinarski i fitosanitarni nadzor predvodjeni rukovodiocem Dankvertom, kao i predstavnicima srpskog Ministarstva poljoprivrede.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bošković: Nastavljen trend rasta izvoza u Rusiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2016

U protekloj godini nastavljen je trend povećanog izvoza proizvoda iz Srbije u Rusku federaciju, prevashodno mleka i mlečnih proizvoda, a predstavnici RF i u narednom periodu očekuju velike količine naročito voća i povrća iz Srbije, izjavila je večeras ministarska poljoprivrede i zaštite životne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.