Izvor: B92, 24.Mar.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic demantuje Maju Gojković

Beograd -- Redakcija dnevnika Blic demantovala je navode gradonačelnice Novog Sada Maje Gojković izrečene u "Utisku nedelje".

Povodom tvrdnje Maje Gojković da joj u intervjuu koji je objavljen u Blicu nikada nije postavljeno pitanje o saradnji sa Demokratskom strankom i da ona na to pitanje nije odgovarala, Blic saopštava da stoji iza objavljenog teksta, jer je on tačan. "Novinar koji je radio intervju poseduje i audio snimak celog razgovora", saopštava redakcija tog dnevnika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U nastavku saopštenja, redakcija Blica citira sporni deo intervjua:

"Gojkovićeva na pitanje sa kim razgovara o podršci na parlamentarnim izborima i da li su to možda demokrate, odgovara:

Maja Gojković: Političke partije, koalicije i kako će nastupati prema lokalnim zajednicama, prema pokrajini, kakve će im biti velike državne teme"

Novinar: Kažete da razgovarate o podršci, da li se to odnosi na SRS?

Maja Gojković: Ne, sa njima odavno ne razgovaram"

Novinar: Pa sa kim razgovarate? Da li je to DS ili neko treći?

Maja Gojković: Odlučivaćemo na osnovu programa partija, pričamo o DS, ali to još ne znači da ćemo im dati podršku", stoji u intervjuu čiji je deo Blic dostavio redakciji B92.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.