Izvor: B92, 31.Avg.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Blic": Podobni i nepodobni policajci

Beograd -- General Milorad Simić, načelnik beogradskog Sekretarijata unutrašnjih poslova, uskoro će biti smenjen.

Kako piše "Blic", pozivajući se na tvrdnje izvora u SUP, penzionisani policajac Milan Orašanin uskoro će zameniti Simića, a po Ministarstvu unutrašnjih poslova kruže spiskovi lojalnih i nelojalnih policajaca kojima se spremaju unapređenje ili kaznena mera raspoređivanja na niže radno mesto.

"Simić, koji je za prvog čoveka beogradske policije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postavljen u martu, po smeni Milana Obradovića, nalazi se na spisku nelojalnih policajaca", navodi list.

List navodi da se sprema i smena načelnika Kriminalističke uprave Jadranka Petkovića, koji je sam ponudio ostavku pošto su smenjeni njegovi saradnici, zamenik Zoran Savić i načelnik Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminala Aleksandar Šćekić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.