Izvor: B92, 11.Jul.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bler čestitao Tadiću

Beograd -- Britanski premijer Toni Bler čestitao je novoizabranom predsedniku Srbije Borisu Tadiću.

Bler je izrazio nadu da će Tadićeva pobeda na izborima dati novi podsticaj reformskom programu u Srbiji, kako bi državna zajednica SCG mogla da nastavi svoj put ka evroatlantskim integracijama.

Britanski premijer je ponovio čvrstu opredeljenost Velike Britanije da pomogne predsedniku Tadiću i vladi Srbije da se uhvati u koštac sa izazovima na tom putu i da ostane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ujedinjena u želji da izgradi demokratsku i prosperitetnu Srbiju za dobrobit svih njenih građana.

Čestitku britanskog premijera, novom predsedniku Srbije uručila je portparol vlade za spoljne poslove i odbranu u Domu lordova britanskog parlamenta baronesa Kristin Kroli, koja je predstavljala britansku vladu na inauguraciji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.