Izvor: Blic, 19.Jun.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Koalicija na nivou Beograda gotova stvar

Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović izjavio je danas da je koalicija na nivou Beograda, koju je DSS -NS dogovorila sa SRS i koalicijom okupljenom oko SPS, za DSS gotova stvar i najavio da će razgovori između DSS -NS i SPS biti nastavljeni u vezi sa formiranjem republičke vlade.

On je u izjavi dostavljenoj Tanjugu istakao da su, što se tiče pregovora o republičkoj vladi, "potpredsednik SPS Milutin Mrkonjić i lider NS Velimir Ilić preuzeli inicijativu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i pokrenuli pregovore sa mrtve tačke".

"Oni će i danas i narednih dana intenzivno razgovarati, pa s obzirom da se radi o praktičnim ljudima sasvim je moguće da oni naprave određeni napredak u pregovorima", kazao je Mladenović.

Portparol DSS je rekao da će "Ilić i Mrkonjić razgovarati o svim principima i temama koje se odnose na budući rad nacionalne vlade Srbije".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrkonjić i Ilić pokreću pregovore

Izvor: Kurir, 20.Jun.2008, 07:37

BEOGRAD - Portparol DSS Andreja Mladenović rekao je juče da su lider NS Velimir Ilić i potpredsednik SPS Milutin Mrkonjić pokrenuli pregovore o formiranju “nacionalne vlade” sa mrtve tačke.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.