Bilčik u Skupštini sa poslanicima SNS i SPS, sutra s Vučićem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2022, 06:38

Bilčik u Skupštini sa poslanicima SNS i SPS, sutra s Vučićem

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik sastao se danas popodne u Skupštini Srbije sa predstavnicima poslaničkih grupa Srpske napredne Stranke, a potom i Socijalističke partije Srbije, saznaje Tanjug.

Ispred SNS na sastanku sa Bilčikom su bili potpredsednica Narodne Skupštine Sandra Božić, šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov i zamenica šefa poslaničke grupe Marina Raguš.

U delegaciji socijalista, koji su se sastali sa izvestiocem EP >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za Srbiju, bili su predsednik SPS Ivica Dačić, kao i zamenik šefa poslaničke grupe Đorđe Milićević.

Očekuje se da će Bilčik i sutra imati sastanke sa predstavnicima poslaničkih grupa.

Bilčik će se sutra sastati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, potvrđeno je Tanjugu u Predsedništvu Srbije.

Bilčik je danas, zajedno s Matjažom Nemecom, članom Delegacije Odbora EP za stabilizaciju i pridruživanje EU-Srbija, započeo dvodnevnu radnu posetu Beogradu.

Ova radna poseta se organizuje u okviru dijaloga Evropskog parlamenta sa Narodnom skupštinom, a cilj posete je razgovor o izgledima za saradnju sa Skupštinom u novom sazivu, navela je Grupa EP za podšku demokratiji i koordinaciju izbora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.