Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2022, 16:15

Bijonse oborila rekord po broju hit singlova u prvih 20

Američka pop zvezda Bijonse postala je prva žena sa 20 singlova koji su ušli u top 10 na Bilbordovoj listi "100", pošto joj je to pošlo za rukom i sa najnovijim hitom „Break My Soul“, objavili su američki mediji.

Ova pesma će se naći na njenom novom studijskom albumu "Renais sance" koji će izaći 29. jula.

Ona je istovremeno bila i prvi ženski umetnik sa 10 hitova u top 10 kao članica neke grupe, što je postigla sa "Destinys Child".

Pored Bijonse, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja je broj od 20 hitova među najboljih 10 u nekom trenutku dostigla danas, to je uspelo još jedino muskim muzičarima Majklu DŽeksonu i Polu Mekartniju.

Pokojni kralj pop muzike ima 30 top 10 singlova u karijeri kao solo umetnik, nakon što je stigao do 11 takvih ostvarenja kao član grupe "DŽekson 5".

Pol Mekartni ima 34 takva hita sa Bitlsima i još 23 kao solo umetnik.

Poslednji hit Bijonse Nouls "Break My Soul" objavljen je 20. juna, a ova američka zvezda se nalazi i na julskoj naslovnoj strani magazina Vog.

U izradi ovog singla, osim Bijonse učestvovali su i muzičari The Dream i Triki Stjuart, kao ko-autor i ko-producent. Oni su prethodno zajedno radili na hitu "Single Ladies".

U listi imena koje su radili na pesmi „Break My Soul“ nalaze se, očekivano, i njen suprug Jay-Z, zatim Adam Pigot i Freddie Roš.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.