Izvor: B92, 11.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bez tribine u Topoli"

Beograd -- Autorka emisije Peščanik Svetlana Lukić kaže da neće organizovati tribinu u Topoli s obzirom na prethodna dešavanja u Aranđelovcu.

Predsednik opštine Topola Dragan Jovanović iz Nove Srbije pozvao je Svetlanu Lukić da dođe u Topolu, nakon što je s pristalicama svoje stranke onemogućio da se održi predstavljanje emisije Peščanik u Aranđelovcu i posle izjave da B92 može da bude zapaljen kao "TV Bastilja". Svetlana Lukić kaže da je on pokazao kakav domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << namerava da bude.

"Taj gospodin me je već tri puta zvao, ali ja sam mu rekla da mi ne idemo tamo. Ne idemo u Topolu jer je on pokazao šta znače 'šumadijski običaji' u Aranđelovcu. Ne verujem da između Aranđelovca i Topole, da tu ima neke velike razlike", kaže ona.

"Drugo, kakav on namerava da bude domaćin govori i izjava koju je dao o B92. Tako da su to trećerazredni populistički fazoni. Jednostavno, čovek je rekao šta je imao, uradio šta je nameravao, i to je sada gotovo", kaže Lukićeva.

Ona kaže da sve dok je Jovanović predsednik opštine Topola, Peščanik tamo neće organizovati tribinu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.