Izvor: B92, 03.Avg.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez objašnjenja za istup radikala

Beograd -- Lider radikala izbegao je da odgovori na pitanje da li njegova stranka podržava istup poslanika Gorana Cvetanovića.

Tomislav Nikolić izbegao je da odgovori i koji su dokazi za tvrdnje da su brat i otac vicepremijerke Ivane Dulić-Marković "ustaše koji su klali Srbe". Nikolić je na naše više puta postavljeno pitanje da li se ograđuje ili se slaže sa uvredama koje je poslanik radikala izneo, rekao da je naše pitanje spuštanje na nizak nivo konferencije za štampu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na kojoj je on odlučio da govori o godišnjici Oluje.

Nikolić nije objasnio u kakvoj je vezi ta godišnjica s govorom mržnje poslanika radikala.

Zbog tvrdnji Gorana Cvetanovića, predsednika Skupštine opštine Leskovac, da je brat Ivane Dulić "ustaša koji je klao Srbe", potpredsednica Vlade podnela je i krivičnu prijavu. Podsećamo, G17 je zbog sličnih uvreda podneo inicijativu za zabranu SRS.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.