Bez SPO u Skupštini dok se ne smene Srećković i Čeković

Izvor: NaDlanu.com, 04.Feb.2012, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez SPO u Skupštini dok se ne smene Srećković i Čeković

Poslanici SPO neće ucestvovati u radu Škupstine Srbije dok se ne razreše ministar vera i dijaspore Srdjan Srećković i državna sekretarka Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu Sanja Čeković, saopšteno je u subotu iz te stranke.

"Poslanici SPO-a neće ucestvovati u radu skupštinske većine dok se ne obustavi orkestrirana kampanja protiv naše stranke, kojom nažalost diriguju ljudi iz vrha državne vlasti. Protagonisti te i takve sramne kampanje su Srdjan Srećkovic i Sanja Čeković", kaže se u saopštenju.Srećković i Čekovićeva su na funkcionerska mesta u Vladi postavljeni po predlogu SPO-a, u kom je Srećkovih nedavno smenjen sa mesta potpredsednika stranke, a Čekovićeva javno govori o neslaganju sa pristupanjem SPO-a pokretu "Preokret"."Oni su odlučili da se bace kamenom na SPO koji ih je i postavio na visoke drzavne funkcije, a podršku za to im pružaju njihove kolege iz vladajuce osovine Demokrata i Socijalista", kaže se u saopštenju i ističe da neće uspeti "taj pokušaj razbijanja SPO-a". BEOGRAD, 4. februara 2012. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.