Beta: Tražimo od vlasti da hitno istraže napad na našeg novinara

Izvor: Danas, 09.Jul.2020, 13:17

Beta: Tražimo od vlasti da hitno istraže napad na našeg novinara

Novinska agencija Beta traži od nadležnih organa javne vlasti, a naročito od ministra unutrašnjih poslova Srbije, Nebojše Stefanovića, i direktora Policije, Vladimira Rebića, da hitno i u što je moguće kraćem roku ispitaju kako i pod kojim okolnostima su pretučeni novinar i snimatelji Bete dok su izveštvali s protesta u Beogradu u noći između 8. i 9. jula, i zašto je policija napadala i druge novinare.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Agencija Beta traži istragu napada na njihovog novinara na protestu u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Jul.2020

Novinska agencija Beta zatražila je od nadležnih organa "da hitno i u što je moguće kraćem roku" ispitaju kako i pod kojim okolnostima su pretučeni novinar i snimatelji te agencije dok su izveštvali sa protesta u Beogradu u noći između 8. i 9. jula, i zašto je policija napadala i druge novinare. Agencija...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.