Beli:Sutra u 7.00 preuzimam funkciju od Nikolića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2017, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beli:"Sutra u 7.00 preuzimam funkciju od Nikolića"

Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli izjavio je večeras da je izabran za predsednika i da sutra u 7 ujutru ide na Andrićev venac da preuzme funkciju od Tomislava Nikolić.

"Kako Tanjug javlja, ja sam pobedio", rekao je Beli.

Upitan da prokomentariše zvanične rezultate izbora, Beli kaže da ih ne priznaje, već da priznaje samo one iz svog štaba.

"Ja sam predsednik, 67,97 odsto, zaista neverovatno", prokomentarisao je Beli u svom stilu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Njegov najbliži saradnik, poznat kao Prilepak, najavio je da će u početku da se "prilepi" uz Belog, i biće mu dovoljno da bude i vozač.

Kasnije, kad postane premijer, situacija će se preokrenuti, kaže, pošto predsednik vlade ima veće ingerencije.

"Kad ja postanem premijer, onda ću ja da budem Crni, a on će da bude prilepčić", poručio je on.

Beli u svom stilu - "proglasio pobedu"

Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli proglasio je večeras u svom izbornom štabu pobedu na predsedničkim izborima sa, kako je objavio, 67,97 procenata glasova.

Beli se odmah posle 20.00 sati, odnosno zatvaranja biračkih mesta, obratio novinarima u "štabu" u jednoj mladenovačkoj privatnoj kući, i rekao da je, prema procenama njegovog štaba, osvojio 67,97 procenata glasova.

Kaže, očekivao je i više, ali je zadovoljan.

"Biću dobar predsednik svih građana", poručio je on.

Posle "objavljene pobede", uz uzvike slogana "Samo jako" u štabu Ljubiše Preletačevića Belog upriličen je vatromet i žurka.        

Više o izborima saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beli vatrometom proslavio pobedu: Osvojio sam 67,97 posto

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2017

Ljubiša Preletačević Beli obratio se novinarima i gostima neposredno po zatvaranju biraališta poručivši da je osvojio 67,97 odsto glasova. On je verovatno jedini predsednički kandidat u istoriji ovih prostora, a i šire, koji je izborni štab formirao u svojoj porodičnoj kući...U trenutku...

Nastavak na Vesti-online.com...

BELI UNAPRED PROGLASIO POBEDU UZ VATROMET: Očekivao sam i više od 67, 97 odsto, biću dobar predsednik svih građana (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Apr.2017

Ljubiša Preletačević se odmah posle zatvaranja biračkih mesta obratio novinarima u "štabu" u jednoj mladenovačkoj privatnoj kući, i rekao da je, prema procenama njegovog štaba, osvojio 67,97 procenata glasova MLADENOVAC - Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.