Izvor: Blic, 05.Nov.2019, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bečić zabrinut za Vučićevu bezbednost

Predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu rada službi bezbednosti Igor Bečić izrazio je danas zabrinutost za bezbednost predsednika Srbije na osnovu "operativnih podataka, koji ukazuju da se na Aleksandra Vučića priprema napad ispred zgrade RTS-a" i zahtevao od nadležnih da "u roku od odmah" te podatke razmotre.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mirović: Najava nasilja Obradovića i Đilasa objava građanskog rata neistomišljenicima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2019

Najave Boška Obradovića i Dragana Đilasa da će večeras, prilikom najavljenog gostovanja predsednika Aleksandra Vučića na RTS, demonstrirati ispred zgrade, fizički ga ugrožavati i sprečavati u obavljanju dužnosti javna su objava građanskog rata svima koji ne misle kao oni sa nesagledivim posledicama,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.