Izvor: B92, 10.Jun.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batić: Preti mi mistična grupa K7

Beograd -- Vladan Batić izjavio je da su poslednjih dana učestale pretnje njemu i njegovoj i za to je optužio oligarhiju iz senke.

Na konferenciji za novinare u Beogradu, Batić je kazao da su "počele opstrukcije" - da je pred njegov miting u Obrenovcu nestalo struje, da su mu izbušene tri gume na automobilu, da se ometaju telefonski razgovori, naručju pamfleti u žutoj štampi i iz elektronski medija otkazuju već snimljene emisije sa njim.

To je delovanje mistične >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grupe K7, rekao je predsednički kandidat Demohrišćanske stranke Srbije, ne želeći da precizira o kakvoj grupi je reč. Batić je samo naveo da su pretnje učestale od kada je izneo u javnost da oligarhija iz senke stoji iza nekih predsedničkih kandidat i ulaže ogroman novac. Iza mene ne stoji niko, dodao je lider DHSS.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.