Barska pruga: Radovi mesec dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barska pruga: Radovi mesec dana

Popravka barske pruge, na deonici između Ražane i Kosjerića, trajaće najmanje mesec dana od trenutka kada radovi budu započeli, zbog čega je izmenjena organizacija saobraćaja putničkih vozova, saopštile su Železnice Srbije.

Železnički saobraćaj na tom delu pruge u prekidu je od četvrtka, 17. marta u 8.15 sati, zbog odrona i klizišta na tako da međunarodni noćni vozovi na relaciji Beograd (20.10 sati) - Bar i Bar (19.00 sati) - Beograd od večeras neće saobraćati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Od danas dnevni međunarodni vozovi na relaciji Beograd (9.10 sati) - Bar i Bar (9.00 sati) - Beograd saobraćaće na celom prevoznom putu, dok će na relaciji Ražana - Kosjerić - Ražana putnici ovih vozova biti prevezeni autobusom, navodi se u saopštenju.

Lokalni putnički vozovi iz Beograda u 02.50 sati i u 14.54 sati za Prijepolje teretnu kao i u 10.30 sati za Vrbnicu saobraćaće do Ražane i od Kosjerića do Prijepolja teretne i Vrbnice, dok će na relaciji Ražana - Kosjerić biti organizovan autobuski prevoz.

Putnički vozovi iz Prijepolja Teretne u 3.30 sati i 11.15 sati, kao i iz Vrbnice u 6.55 sati za Beograd saobraćaće do Kosjerića i od Ražane do Beograda.

Na relaciji Kosjerić - Ražana ; za putnike ovih vozova biće organizovan autobuski prevoz, dodaje se u saopštenju.

Lokalni putnički vozovi iz Užica u 2.35 sati za Beograd i iz Beograda u 19.05 sati za Užice od večeras, 18. marta neće saobraćati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.