Balša Božović na čelu Izbornog štaba DS u Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 14.Jan.2014, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balša Božović na čelu Izbornog štaba DS u Beogradu

Gradski odbor Demokratske stranke (DS) odredio je danas sastav Izbornog staba za lokalne izbore u Beogradu, a na njegovom čelu je predsednik tog odbora Balša Božović, saopšteno je u DS.

Foto: Medija centarKako se navodi u saopštenju, Demokratska stranka na izbore u Beogradu izlazi sa "jasnim rezultatima", koje je tim predvođen Draganom Đilasom postigao, i koje Beograđani "svakog dana na svakom koraku prepoznaju". "Demokratska stranka uverena je u uspeh na izborima, jer se na ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << gradskim izborima od mraka diktature ne brani samo Beograd, već cela Srbija", ističu u Gradskom odboru DS. Na istoj sednici usvojeni su i kriterijumi za sastav liste kandidata za odbornike za Skupštinu grada Beograda, a sve odluke donete su jednoglasno, dodaje se u saopštenju.Prema tvrdnjama dnevnog lista Blic, broj odbora koji traže Đilasovu smenu porastao na 34. Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Formiran izborni štab DS za Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2014

Gradski obor Demokratske stranke usvojio je sinoć sastav Izbornog štaba za izbore u Beogradu, na čelu sa predsednikom GO Balšom Božovićem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.