Izvor: S media, 29.Jan.2013, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO MALTRETIRANJE: Hrvatski specijalci naterali trudnicu da leži na podu na -15!

Pripadnici hrvatske specijalne policije upali su u subotu na privatnu zabavu u zagrebačkim Sesvetama na kojoj su se nalazili članovi motoklubova iz BiH, Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Nemačke, Engleske i Austrije.

U saopštenju koje su poslali članovi Moto kluba "Hels Ejndžels MC Hrvatska" navedeno je kako je stotinak pripadnika Specijalne policije i USKOK-a upalo na zabavu naoružano repetiranim dugim i kratkim naoružanjem, u punoj opremi specijalne policije i u takozvanim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << "fantomkama" na glavi uz povike "lezi, pucat ću" a po navodima članova moto kluba upotrebiljen je i suzavac.

Neke od posetilaca su na spoljnom parkiralištu skidali do kože na temperaturi od -15 stepeni! Supruga jednog od posetilaca, državljanka BiH koja se nalazi u odmaklom stadijumu trudnoće, bila je prisiljena da leži na hladnom podu iako su ostali gosti rekli policajcima da je u blagoslovenom stanju. Trudnica je doživela šok zbog kog je mogla da izgubi bebu.

"Među nama je bila i žena u odmakloj trudnoći, a sve su nas naterali da legnemo u blato i sneg, ili na pod, u zavisnosti gde se tko zatekao, i to u noći koja je bila najhladnija dotad u godini. Na -15 bili smo prisiljeni ležati više od četiri sata", stoji u saopštenju "Hells Angelsa".

Neki od prisutnih, tvrde motoristi, iako nije bilo nikakvog pružanja otpora, bili su poprskani direktno u oči suzavcem, zbog čega su kasnije morali da zatraže lekarsku pomoć.

(Index/S media)

FOTO: BetaPhoto/HINA/Lana Slivar Dominic

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.