Izvor: B92, 18.Okt.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIA proslavila rođendan

Beograd -- Direktor BIA Rade Bulatović poručuje da je ta služba opredeljena za davanje punog doprinosa procesu evropske integracije Srbije.

"Naše nesumnjivo opredeljenje je da damo pun doprinos evropskim integracijama Srbije, a saglasno tome saradnja među obaveštajno-bezbednosnim službama danas nema alternativu", rekao je Bulatović u sedištu Bezbednosno-informativne agencije, na prijemu povodom dana Agencije, 17. oktobra.

Bulatović je rekao da je BIA u punom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smislu državna institucija koja štiti nacionalne interese, ali ne interese jednog naroda, nego države i svih građana u celini. Navodeći da je BIA uključena u gotovo sve bezbednosne procese povezivanja partnerskih službi u regionu i široj međunarodnoj zajednici, on je poručio službama s kojima je uspostavljena saradnja da će u Agenciji uvek imati pouzdanog, odgovornog i iskrenog partnera u borbi protiv svih savremenih bezbednosnih izazova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.