BESPLATNO GORIVO U AKCIJI NIS

Izvor: Kurir, 19.Maj.2011, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESPLATNO GORIVO U AKCIJI NIS

BEOGRAD - Naftna industrija Srbije je, kao deo programa lojalnosti potrošačima, pokrenula akciju „Izaberi svoj put“, koja će trajati do 10. jula.

Akcijom se redovnim potrošačima daje mogućnost da osvoje i gratis količine naftnih derivata.

Pravo na učešće u akciji stiče svaki potrošač na benzinskim stanicama NIS koji kupi gorivo u količini od 20 litara. On postaje vlasnik kupona za sakupljanje pečata koji sadrži lične podatke, čime se eliminiše mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zloupotrebe. Prvo i svako naredno sipanje goriva donosi jedan pečat.

Akcija se sastoji iz tri faze i potrošač može da, po želji, učestvuje u jednoj, dve ili sve tri faze. Četiri pečata donose titulu „ljubitelja“ i mogućnost da dobije četiri litara goriva gratis. Nastavkom akcije i osvajanjem sedam pečata potrošač postaje „poštovalac“ i može da preuzme 7,5 litara goriva gratis, a ako se odluči da učestvuje i u trećoj fazi, mora da sakupi 10 pečata, čime stiče rang „poznavaoca“ i dobija gratis 10,5 litara goriva. Preuzimanjem gratis goriva u bilo kojoj fazi potrošač stiče pravo da ispočetka učestvuje u akciji. Akcija se odnosi na kupovinu premijuma evro 95, BMB 95, TNG i evrodizela.

- Pokrenuli smo akciju „Izaberi svoj put“ s ciljem da ostvarimo dugoročan i stabilan partnerski odnos s našim potrošačima, ali i sa onima koji to nisu i koje ćemo dodatnim pogodnostima vezati za naš brend. Zadovoljan potrošač NIS-u je uvek na prvom mestu. Pozivamo sve potrošače da nam se pridruže u akciji i da pažljivo prate šta je njihova kompanija pripremila za naredni period - izjavio je Aleksej Šobašov, direktor Direkcije maloprodaje blok prometa u NIS.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.