Izvor: Danas, 07.Mar.2022, 10:59

Atanacković: Predstavljamo aplikaciju za interaktivnu mapu biračkih mesta

Pravo građana Srbije je da znaju da njihov glas vredi, da svaki glas vredi, a vredeće samo ako nije plen i predmet krađe. A biće, to je potpuno nesumnjivo, sve dok se ne uspostavi sistem kontrole koji prevazilazi kapacitete pojedinačnih stranaka – najavljuje za Danas pisac Dejan Atanacković, jedan od inicijatora i autora Sporazuma za odgovornu Srbiju koji su pre dve nedelje potpisale gotovo sve opozicione stranke, današnji sastanak predstavnika tih partija za implementaciju tačaka iz dokumenta.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Atanacković: Moramo, Ujedinjena Srbija i Ajmo, ljudi preraspoređuju kontrolore izbornog procesa

Izvor: Danas, 07.Mar.2022

Na današnjem sastanku predstavnika izbornih štabova koalicija okupljenih oko Sporazuma za odgovornu Srbiju povodom zajedničke kontrole izbora dogovoren je hitan redosled koraka za naredne dane. Naime, sledi operativni sastanak u petak, 11. marta, kako bi se napravio presek pokrivenosti svih biračkih...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.