Asfaltirano prihvatilište za pse u Bečeju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltirano prihvatilište za pse u Bečeju

Pomoću donacije francuskog udruženja "Ničiji pas" u bečejskom prihvatilištu za pse je završeno asfaltiranje od 300 kvadratnih metara, kako bi psi i njegovatelji imali bolje uslove za život i rad u azilu.

Prašnjavo i blatnjavo prihvatilište je od sada prošlost.

Pomoću donacije psi u bečejskom azilu imaju pobojšane higijenske uslove. Pored toga radnici azila dalje rade na tome, da psima omoguće što prikladniji život u prihvatilištu.

Isto tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u planu je i proširenje azila, kako bi se povećao kapacitet.

U prihvatilištu čiji je kapacitet 150 psa trenutno ima 300 pasa. A njihov broj se svakodnevno povećava, dok se mesečno samo nekoliko od njih udomljava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.