Izvor: B92, 29.Okt.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Arius" negira da je Mihajlović akcionar, "Lutra" poslove sa državom

Beograd -- Slobodan Paunović, direktor Ariusa, firme koja je dobila posao sa MUP-om Srbije koji je G17 plus osporila, tvrdi za B92 da Dušan Mihajlovć više nije akcionar ni tog preduzeća ni firme Vidra info, u čijem je sastavu Arius: "Vidra info jeste nastala kao firma u okviru sistema Lutra još 1995. godine u februaru i Dušan i ja smo bili najveći deoničari u Vidra info. On je iz razumljivih razloga, po obostranom dogovoru, jer mi smo tražili da on izađe iz firme, a i on je naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hteo da bude napolju, u aprilu 2001. godine, znači neposredno pošto je postao potpredsednik Vlade Srbije", rekao je direktor Ariusa.

Sa druge strane, preduzeće "Lutra" negira da poslujući sa državom ostvaruje veliki profit i najavljuje da će tražiti zaštitu kapitala i ugleda firme. "Ordinarna je laž da 'Lutra' posluje sa državom ostvarujući veliki profit uz pomoć svog akcionara Dušana Mihajlovića", navodi se u saopštenju predsednika Skupštine akcionara "Lutre" Borivoja Pivaljevića. Firma ARIUS nikada nije imala nikakve veze sa "Lutrom", navodi Pivaljević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.