Antić: Nastojimo da odložimo korekciju cene struje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Nastojimo da odložimo korekciju cene struje

Ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić izjavio je danas da Vlada Srbije nastoji da odloži korekciju cene struje i da ona bude što manja.

Antić je novinarima, nakon polaganja venaca na spomenik Dimitriju Tucoviću u Beogradu upitan da li će i kada će poskupeti struja, rekao da se sa Međunarodnim monetarnim fondom, između ostalog, razgovara i o korekciji cene struje i da je Srbija od prošle godine pod velikim pritiskom da to učini zbog činjenice da je cena struje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Srbiji najniža u Evropi.

"Imamo zahtev za određene korekcije od strane međunarodnih finansijskih institucija, ali svesni smo da ljudi u Srbiji žive u teškim ekonomskim uslovima i pokušaćemo da to odložimo i da korekcija bude što manja", rekao je Antić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antić: Vlada nastoji da odloži korekciju cene struje

Izvor: RTS, 01.Maj.2015

Ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić izjavio je da Vlada Srbije nastoji da odloži korekciju cene struje i da ona bude što manja. EPS ne planira da do kraja maja zatraži poskupljenje struje, poručio direktor EPS-a Aleksandar Obradović. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.