Izvor: B92, 22.Apr.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ante Marković dolazi u Beograd

Beograd -- Nekadašnji jugoslovenski premijer Ante Marković učestvovaće u radu regionalne ministarske konferencije koja se krajem nedelje održava u Beogradu.

Ministri rada i socijalne politike zemalja regiona i njihovi socijalni partneri, sindikati i poslodavci, razmeniće na konferenciji u petak i subotu iskustva u suočavanju sa efektima ekonomske krize koja je zahvatila i zapadni Balkan.

"Biće to prilika da kroz razmenu iskustava dođemo do celovite slike stanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ovom regionu nakon što je svetska ekonomska kriza imala svoje efekte", rekao je ranije agenciji Beta domaćin skupa, ministar rada i socijalne politike Srbije Rasim Ljajić.

Učešće u radu prve regionalna konferencija ove vrste potvrdili su ministri Slovenije, Crne Gore i Makedonije, kao i ministar Slovačke, a na visokom nivou biće predstavljene Hrvatska i Bosna i Hercegovina.

Konferencija, koju organizuju Ministarstvo rada i socijalne politike Srbije i Fondacija Fridrih Ebert , biće održana u Palati Srbija, a otvoriće je premijer Srbije Mirko Cvetković i Ante Marković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.