Anketa: ne treba poslanicima odmor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anketa: ne treba poslanicima odmor

BEOGRAD - Gotovo dve trećine građana Srbije smatra da poslanici ne bi trebalo da idu na godišnji odmor, pokazala je najnovija anketa na sajtu novinske agencije Tanjug.

U anketi, u kojoj je učešća uzeo 431 posetilac sajta, 66 procenata (284 ispitanika) smatra da bi poslanici trebalo da nastave rad u skupstinskim klupama i tokom leta, dok 32 procenta (140 anketiranih) ima suprotno mišljenje.

Neodlučnih, koji su odgovorili "ne znam", bilo je 7, što čini 2 procenta ukupnog broja anketiranih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na platu još i do dve i po hiljade evra

Izvor: Glas javnosti, 05.Avg.2008, 10:37

BEOGRAD - Dve trećine građana Srbije smatra da poslanici Skupštine ne bi trebalo da idu na odmor, već da nastave rad na „svojim radnim mestima“. Ovo je pokazala anketa Tanjug u kojoj je učestvovao 431 posetilac sajta, pri čemu je njih 284 smatralo da bi poslanici trebalo da rade i tokom leta,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.