Andrija Mandić izašao iz bolnice

Izvor: Blic, 30.Okt.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Mandić izašao iz bolnice

Lider Srpske liste Andrija Mandić, koji je 24. oktobra prebačen u Urgentni centar zbog iscrpljenosti, otpušten je iz bolnice.

Mandić se sada oseća dobro i pušten je pušten na kućnu negu, javljeno je iz Kliničkog centra u Podgorici.

Mandić je stupio u štrajk zbog odluke vlasti u Podgorici da priznaju nezavisnost Kosova. Njegovo zdravstveno stanje naglo se pogoršalo nakon 13 dana štrajka, zbog čega je, uprkos protivljenju, prebačen u podgorički Klinički >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << centar i priključen na infuziju. Štrajk glađu započeo je 13. oktobra, posle mitinga opozicije protiv odluke crnogorske vlade da prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova.

Rukovodstvo Srpske narodne stranke odlučilo je da ne dozvoli Mandiću da nastavi štrajk glađu, kako bi "vodio opoziciju koja zopočinje vanparlamentarnu borbu protiv crnogorskog režima".

Srpska lista i Demokratska srpska stranka odlučile su u petak da napuste parlament i započnu vaninstitucionalnu borbu protiv crnogorskog režima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.