Analiza Šolakovih medija pokazala: Ubedljivo najgore rezervisano za Vučića FOTO

Izvor: B92, 27.Dec.2023, 12:47

Analiza Šolakovih medija pokazala: Ubedljivo najgore rezervisano za Vučića FOTO

Ubedljivo najveći sadržaj sa negativnim tonom na dva kanala Dragana Šolaka, bila su rezervisana za napade na Aleksandra Vučića.

Kako je objavila premijerka Srbije Ana Brnabić na svom profilu na društvenoj mreži X, brojke su tu ubedljive: emitovano je čak 207 sati, 23 minuta i 11 sekundi sadržaja u kojem je Aleksandar Vučić predstavljen na negativan način.

Poređenja radi, to znači da su Šolakovi mediji upotrebili sedam puta više vremena kako bi predstavili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Aleksandra Vučića na negativan način, nego što je prvi program Radio-televizije Srbije opredelio za predstavljanje svih izbornih lista. Ovi podaci jasno ukazuju ko je imao kakav medijski tretman tokom kampanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.