Američki ambasador: Pozdravljamo Vučićev poziv za unutrašnji dijalog o KiM

Izvor: BKTV News, 18.Okt.2017, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki ambasador: Pozdravljamo Vučićev poziv za unutrašnji dijalog o KiM

Predsednik Srbije Aleksanda Vučić i ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot naglasili su danas potrebu nastavka dijaloga Beograda i Prištine, kao i implementacije prethodno dogovorenih sporazuma.

Oni su naglasili i važnost implementacije sporazuma o pravosuđu i sporazum o stvaranju Zajednice srpskih opština.

Predsednik Vučić i Skot razgovarali su i o bilateralnim odnosima dveju zemalja i o regionalnim pitanjima, a američki diplomta je istakao da SAD pozdravljaju poziv >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << predsednika Vučića za unutrašnji dijalog o Kosovu i Metohiji.

Od njih zavisi sudbina Kosova! Ovo je tim Vlade Srbije za unutrašnji dijalog!

Predsednik Vučić i ambasador Skot su izrazili opredeljenost Srbije i SAD da iskoriste brojne mogućnosti za povećanje saradnje u različitim oblastima.

Sagovornici su konstatovali povećani interes američkih kompanija za poslovne prilike u Srbiji sa ciljem investiranja, ističući primer velike delegacije iz Merilenda zainteresovane za oblast zaštite životne sredine, saopštila je Pres služba Predsednika.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.