Izvor: Glas javnosti, 02.Mar.2010, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador na proslavi Kosova

SARAJEVO - Ambasador Crne Gore u BiH Ramiz Bašić jedini je ambasador u Sarajevu koji se pojavio na prijemu povodom obeležavanja nezavisnosti Kosova, u organizaciji bosanskohercegovačkog diplomate Muharema Zejnulahua, iako je taj skup održan bez znanja tamošnje Vlade i sa jasnom političkom porukom.

Kako su preneli sarajevski mediji, povodom ovog skandala zamenik ministra inostranih poslova BiH Ana Trišić-Babić najavila je da će biti pokrenuto pitanje odgovornosti Zejnulahua i >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da će on biti sankcionisan.

Prema pisanju sarajevskih medija, Ramiz Bašić nije želio da komentariše otkud na proslavi nezavisnosti kada država u kojoj obavlja ambasadorsku dužnost nije priznala nezavisno Kosovo.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.