Aleksić: Izborni uslovi svakodnevno sve gori

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksić: Izborni uslovi svakodnevno sve gori

Prvi potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić ocenio je danas da režim do kraja oktobra nije "ni za milimetar" popravio politički ambijent i izborne uslove, pre svega u oblasti medija, i pozvao građane na bojkot kao "jedini način borbe za delegitimizaciju vlasti".

Kako je prenela Narodna stranka, Aleksić je u Ćupriji, gde je razgovarao sa građanima, ocenio da se izborni uslovi u Srbiji "svakodnevno pogoršavaju".

"Onima koji iz njima znanih razloga žele >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da izađu na Vučićeve lažne izbore na proleće 2020. godine, poručujem da jedva čekam da vidim kakav će mu 'strašan udarac' zadati svojim izbornim rezultatima pod ovakvim uslovima, a Savez za Srbiju i Narodna stranka će se bojkotovanjem sistema boriti sa građanima kojima je dosta ponižavanja, pritisaka, gaženja dostojanstva i bahatosti", naveo je Aleksić.

On je ocenio da je Ćuprija "pravi primer bahatosti naprednjačkog režima".

"Posle mnogobrojnih reakcija javnosti na to što su naprednjački jurišnici Aleksandar Martinović i Vladimir Orlić kao lažni predavači u Višoj školi u Ćupriji ostavili bez posla devet žena, oni i dalje nemaju nameru da se toga postide i da ne primaju plate koje nisu zaslužili i zaradili, nego su ih nekome oteli, a škola smanjuje broj zaposlenih jer nema dovoljno novca da isplati zarade", naveo je Aleksić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.