Izvor: B92, 18.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Milenov: Kako poverovati

Beograd -- Aleksandra Milenov iz kancelarije Haškog tribunala kaže da je teško poverovati u to da Karadžić i Mladić nisu u Srbiji.

"Kako da Tribunal veruje vlastima u Beogradu kad je poznato da četiri optužena generala slobodno žive u Beogradu, iako je prošlo više od godinu dana naloga za njihovo privođenje", rekla je predstavnica Kancelarije Haškog tribunala u Beogradu za novosadski "Građanski list".

Ona je dodala da Tužilaštvo Tribunala raspolaže ozbiljnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i proverenim podacima kada tvrdi da se neki optuženik skriva u Srbiji. "O tome svedoči slučaj Gorana Hadžića. Glavni tužilac Tribunala Karla del Ponte iznela je detaljne informacije o tome gde se u kom satu i kom minutu Hadžić nalazio", rekla je ona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.