Aleksandar Vučić otvorio profil na Instagramu

Izvor: Blic, 27.Jul.2015, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vučić otvorio profil na Instagramu

Srpski premijer Aleksandar Vučić otvorio je profil na Instagramu, a prva slika koju je podelio sa korisnicima je iz Minhena gde boravi u zvaničnoj poseti.

Minhen, jednodnevna poseta #bussinesforum #Munich #Germany #Serbia

A photo posted by SerbianPM (@serbianpm) on Jul 26, 2015 at 11:15pm PDT

Srpski premijer je danas otvorio Instagram nalog, gde je prva podeljena slika upravo iz Minhen.

Kako je saopšeno iz Vučićevog kabineta, nalog je otvoren kako bi premijer mogao da komunicira i sa mlađom populacijom korisnika društvenih mreža.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić i na Instagramu - koja je prva fotka?

Izvor: Mondo, 27.Jul.2015

Premijer Srbije, koji je već duže vreme aktivan na Twitteru, otvorio je danas i Instagram nalog...Foto: Instagram..Prva podeljena slika Aleksandra Vučića je iz Minhena, gde boravi u jednodnevnoj poseti...Kako je saopšeno iz Vučićevog kabineta, nalog je otvoren kako bi premijer mogao da komunicira...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.