Izvor: B92, 20.Dec.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Radović: Đelić prazni budžet

Beograd -- "Posle katastrofalnih odluka po budzet ja bih Bozidaru Đeliću savetovao ne samo da počne sa predizbornom tišinom već i sa predizbornom mirnoćom. I to zbog sebe, zbog partije koju podrzava i, najvaznije, zbog Srbije", poručio je ministru Đeliću u svom saopštenju od petka, Aleksandar Radović bivši direktor Poreske uprave i član G17 Plus.

On je podsetio da je Vrhovni sud oborio rešenje Poreske administracije, ali ni jednom odredbom nije naredio povraćaj sredstava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << BK grupi niti pretio blokiranjem budžeta. "Kada i gde je država sama sebi blokirala račun? Pa to bi bilo bez presedana! Vraćanje sredstava po hitnom postupku je isključiva odluka ministra finansija i direktora Poreske administracije. Zašto sada (sudska odluka je doneta jos 9 oktobra) i zašto na taj način sve odjednom to je pitanje na koje jos nema pravog odgovora", kaze Radović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.