Izvor: B92, 23.Feb.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albijanić: Karić sa Haradnajem

Beograd -- Miloljub Albijanić kaže da Bogoljub Karić ima poslovni ugovor s finansijerom premijera Kosova Ramuša Haradinaja.

"Karić ne zna kako da reši problem s državom koja je odlučila da reši pitanje vlasništva 'Mobtela', pa zato na različite načine pokušava da zamagli oči javnosti najavama o rušenju Vlade Srbije. On je svestan da predsednik Vlade Vojislav Koštunica poseduje dokument o poslovnom ugovoru Ekrema Luke, finansijera Ramuša Haradinaja, i Bogoljuba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Karića", rekao je Albijanić.

"Karić stoji iza nedavnih nemira na administrativnoj granici s Kosovom, kada je stupila na snagu Uredba o kontroli porekla roba. Karićevi ljudi su organizovali blokadu granice jer je G17 plus odlučna da spreči trgovinu i muljanje iz Kosova u Srbiju", kaže Albijanić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.