Aktivisti ne napuštaju kasarnu u Novom Sadu

Izvor: NaDlanu.com, 24.Dec.2011, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aktivisti ne napuštaju kasarnu u Novom Sadu

NOVI SAD, 24. decembra 2011. (Beta) - Aktivisti više udruženja gradjana i pojedinci noć su proveli u kasarni "Arčibald Rajs" u Novom Sadu, u koju su ušli u četvrtak, u nameri da je pretvoren u dom udruženja gradjana.

NOVI SAD, 24. decembra 2011. (Beta) - Aktivisti više udruženja gradjana i pojedinci noć su proveli u kasarni "Arčibald Rajs" u Novom Sadu, u koju su ušli u četvrtak, u nameri da je pretvoren u dom udruženja gradjana.Oni i za subotu uveče pripremaju u kasarni >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << predstave, projekcije filmova i performanse, di-džejeve i žonglere.Pripadnici vojne policije legitimisali su u petak oko 20 aktivista i zatražili da napuste objekat, što su oni odbili. Aktivisti su u petak razgovarali i sa predsednikom Skupštine Novog Sada Aleksandrom Jovanovićem.Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić u petak je rekao novinarima da razume i podržava zahteve da udruženja gradjana imaju svoj prostor u gradu, ali je dodao da ne može da podrži ilegalne ulaske u kasarnu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.