Akcija Prestani pre nego što počneš!“ u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija "Prestani pre nego što počneš!“ u Novom Sadu

U sklopu obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe i krijumčarenja droge, u sredu, 26. juna 2019. godine, Centar za psiho-socijalnu rehabilitaciju i resocijalizaciju obolelih od bolesti zavisnosti "Zemlja živih“ sprovešće akciju pod nazivom "Prestani pre nego što počneš!“, podržanu od strane Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada.

Štićenici i oni koju su uspešno završili program deliće promotivne flajere sa njihovim ličnim porukama građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Novog Sada u periodu od 10 do 13 časova na kupališu Štrand i od 18 do 20 časova na platou ispred SPENSA ( kod restorana "ŠEĆER I SOUL“).

Na taj način organizatori žele  da deluju preventivno i da kroz neposredan razgovor sa građanima ukažu na pogubnu štetnost zloupotrebe psihoaktivnih supstanci, ali istovremeno i ukažu na mogućnost izlečenja onima kojima je pomoć neophodna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Obeležavanje Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe i krijumčarenja droge na Štrandu

Izvor: 021info.rs, 25.Jun.2019

Centar za psiho-socijalnu rehabilitaciju i resocijalizaciju obolelih od bolesti zavisnosti Zemlja živih, u sredu, 26. juna, obeležiće Međunarodni dan borbe protiv zloupotebe i krijumčarenja droge.   Aktivisti ovog udruženja postaviće reklamni pult na novosadskom Štrandu i zainteresovanim građanima...

Nastavak na 021info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.