Akademac: Rizici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2017, 06:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akademac: "Rizici"

Na prvom programu Radio-televizije Vojvodine danas će biti emitovana nova emisija iz serijala "Akademac" u kojoj će tema biti seksualnost. Emisija počinje u 12.10 časova na prvom programu RTV.

Seksualnost ne bi trebala du bude tabu tema.

Zato smo se raspitali gde se možete testirati anonimno i besplatno na HIV i zaključili da ova bolest više nije presuda već karta za život. Zvuči nelogično? Tu smo da vas uverimo da je baš tako.

Puno korisnih saveta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o kontracepciji, riziku koji nosi prekid trudnoće ali i dragocen savet za pripremu za brak i odabir životnog partnera , dobićete od profesora Tihomira Vejnovića.

Vas smo pitali zašto vam je najdraži ginekolog Gugl, koliko često posećujete urologa i da li znate šta je HPV –infekcija, infekcija od koje mladi najčešće obolevaju. Čeka vas i gost iznenađenja!

Pogledajte emisiju "Rizici" kako ne bi bili u riziku"

Urednica i scenaristkinja: Tamara Burević

Voditeljka : Ana Bojović

Režija: Nedeljko Budak

Emisija će moći da se pogleda i na odloženo, na sajtu Radio-televizije Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.