Izvor: Danas, 15.Feb.2024, 22:59

Advokatica Zora Dobričanin za Danas: Radonjić i Romić ne planiraju da tuže Srbiju, ali će tražiti naknadu štete

Advokatica Zora Dobričanin Nikodinović, koja je zastupala Milana Radonjića i Ratka Romića u nedavno okončanom postupku za ubistvo novinara i vlasnika "Dnevnog telegrafa" Slavka Ćuruvije 1999. godine, za Danas navodi da će njeni klijenti podneti zahtev za naknadu štete zbog neosnovanog lišenja slobode.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za greškom proveden dan u pritvoru odšteta i do 25.000 dinara: Kako funkcioniše naknada za neosnovano lišenje slobode?

Izvor: Danas, 15.Feb.2024

Nedavno objavljena presuda Apelacionog suda u Beogradu kojom su četvorica nekadašnjih pripadnika Državne bezbednosti oslobođeni optužbi za učešće u ubistvu novinara Slavka Ćuruvije 1999. godine, mnoge je, u najmanju ruku zatekla, ali i postavila nova pitanja, a među njima i koliko bi, sada...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.