Izvor: Danas, 04.Jan.2024, 14:32

Advokat Dimitrija Radovanovića uhapšenog tokom protesta: Mladić i dalje u pritvoru u studentskom domu, čeka se odluka o žalbi

Advokat Jovan Rajić, koji zastupa studenta Dimitrija Radovanovića (19) uhapšenog na protestima ispred Skupštine Beograda u decembru prošle godine izjavio je danas za FoNet da je mladić i dalje u kućnom pritvoru, odnosno u pritvoru u studentskom domu i da se nada da će danas ili sutra biti doneta odluka po žalbi, nakon koje bi mogao da ode kući.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Čeka se odluka po žalbi na zabranu napuštanja stana za učesnike u protestu

Izvor: Radio 021, 05.Jan.2024, 10:20

Advokat Aleksandar Petrović, koji sa Markom Pantićem zastupa dvojicu privedenih posle protesta ispred Skupštine Beograda, kaže da se i dalje čeka odluka po žalbi na meru zabrane napuštanja stana.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.