Izvor: Danas, 01.Maj.2023, 08:32

AMSS: Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja zbog praznika

Zbog prvomajskog praznika i lepog vremena danas se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na putevima koji vode ka izletištima, parkovima, rekama, jezerima i planinama pa će na pojedinim mestima doći do usporene vožnje i formiranja kolone vozila, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spremite se: Očekuje nas haos

Izvor: B92, 01.Maj.2023

Na pojedinim deonicama doći do usporene vožnje i formiranja kolone vozila...Lepo i sunčano vreme koje meteorolozi najavljuju za danas, sigurno će uticati da veliki broj građana praznik rada, uz prvomajski uranak, provedu u prirodi...To će uticati da se intezitet saobraćaj pojača na putevima koji...

Nastavak na B92...

Pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka gradovima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2023, 06:53

Očekuje se da će saobraćaj danas biti pojačan na putevima koji vode ka gradovima i većim naseljenim mestima, a usporena vožnja očekuje vozače i u zoni radova, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.