AMS: Vikend u znaku smene turista

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2017, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMS: Vikend u znaku smene turista

Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima u Srbiji duža su čekanja zbog velikog priliva vozila, saopštilo je večeras JP Putevi Srbije.

Kako se navodi, najviše se čeka na graničnom prelazu Gradina - 120 minuta i to na izlazu iz zemlje, dok se na graničnom prelazu Šid čeka 60 minuta i na ulasku i na izlasku iz zemlje.

Na graničnom prelazu Rača, na izlazu iz zemlje privatna motorna vozila čekaju 50 minuta, dok na graničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prelazu Batrovci vozila na izlazu iz zemlje čekaju do 60 minuta, a na ulazak u zemlju do 30 minuta.

Na graničnom prelazu Kelebija sa Mađarskom, na ulazu u zemlju se čeka 45 minuta, dok su na svim ostalim prelazima čekanja do 30 minuta.

Na naplatnim stanicama u Srbiji, nema zadržavanja, piše u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.