ALEKSIĆ OSTAO GOTOVO NEM NA TEŠKE OPTUŽBE ZA ZLOSTAVLJANJE: Odbio da odgovara na pitanja O MILENI I IVI, govorio šturo i nemušto!

Izvor: Kurir, 27.Jan.2021, 21:13

ALEKSIĆ OSTAO GOTOVO NEM NA TEŠKE OPTUŽBE ZA ZLOSTAVLJANJE: Odbio da odgovara na pitanja O MILENI I IVI, govorio šturo i nemušto!

Učitelj glume, koji se sumnjiči za osam silovanja i sedam nedozvoljenih polnih radnji, u Višem tužilaštvu rekao svega nekoliko uopštenih rečenica, ali nije želeo da se detaljno brani od teških optužbi

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OPTUŽENI OSTAO NEM KADA SE SUOČIO SA ŽRTVAMA: Mika Aleksić odbio da odgovara na pitanja, o Mileni i Ivi govorio nerazumljivo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021

Učitelj glume, koji se sumnjiči za osam silovanja i sedam nedozvoljenih polnih radnji, u Višem tužilaštvu rekao svega nekoliko uopštenih rečenica, ali nije želeo da se detaljno brani od teških optužbi...Miroslav Mika Aleksić (69), reditelj i vlasnik škole glume, koji se sumnjiči za osam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.