Izvor: Blic, 05.Dec.2022, 15:33

"AKO NE BI OTIŠAO, SIGURNO BI BILO ŠTETE" Vučić: Idem sutra u Tiranu, tamo će biti dobrih stvari za naše građane (VIDEO)

Razgovarao sam sa skoro svim saradnicima, malo pre, juče i danas, sa prijateljima i predsednicima više zemalja i premijerima o odlasku u Tiranu, rekao je Vučić na poligonu u Nikincima, gde prisustvije vojnoj vežbi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AKO NE BIH OTIŠAO, SIGURNO BI BILO VELIKE ŠTETE! Vučić: Svakakako će biti neke koristi od mog odlaska u Tiranu!

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Dec.2022

Razgovarao sam sa skoro svim saradnicima, malo pre, juče i danas, sa prijateljima i predsednicima više zemalja i premijerima o odlasku u Tiranu, rekao je Vučić na poligonu u Nikincima, gde prisustvije vojnoj vežbi. – Ja nemam problem, nemam sujete, uvek vodim računa o svemu. Nekad vas obuzme...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.