Izvor: S media, 12.Apr.2013, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA "ŠETAČ": Više desetina uhapšenih na teritoriji bivše SFRJ (VIDEO)

U velikoj akciji, s ciljem suzbijanja ilegalne trgovine drogom, koju danas sprovode policije Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Albanije, Crne Gore i Srbije, dosad je uhapšeno 50 osoba, potvrdila je portparolka MUP-a Republike Srpske Mirna Šoja.

Ona je agenciji Hina kazala da je u akciji pod nazivom "Šetač" do sada zaplenjeno 350 kilograma opojne droge skank i oko pola kilograma heroina. Zaplenjena je i veća količina minsko-eksplozivnih sredstava i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ilegalnog naoružanja.

"Glas Srpske" javlja da je najviše uhapšenih (dvadesetak osoba) u Hrvatskoj, u BiH je uhapšeno 18, a na teritoriji Crne Gore 13 osoba.

U Srbiji su uhapšene tri osobe u okviru medjunarodne policijske akcije osumnjičenih za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga i tom prilikom je zaplenjeno oko 17 kilograma droge - skank, saopštilo je ranije Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Dve osobe su, dodaje se, državljani Crne Gore, a jedan je državljanin Bosne i Hercegovine.

(Tanjug)

Foto: Printscreen YouTube

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.